U bent hier:

Tentamen Pubquiz

Tentamen Pubquiz
Georganiseerd doorEducaCie
LocatieVU
Datummaandag 23 mei 2022

Lieve VIB’ers,
 
Kijk je ook al zo uit naar de vakantie en begint de tentamenstress toe te slaan? De EducaCie kan je helpen een deel van deze stress te ontnemen. Wij organiseren namelijk weer een Tentamen Pubquiz, waarbij je op een leuke manier met medestudenten kan strijden voor een AthenaSummaries samenvatting!!
 
De Tentamen Pubquiz zal plaatsvinden op maandag 23 mei op de VU-campus in lokaal NU-3B19. Voor de eerstejaarsstudenten vindt het plaats van 11:00 tot 12:30 uur, hierbij zullen de vakken Biomechanica en Bewegen, Gezondheid en Sportstimulering aan bod komen. Voor de tweedejaarsstudenten vindt het plaats van 13:00 tot 14:30 uur, voor jullie zal het gaan over de vakken Statistiek en Pathologie van het Bewegen.

Je zult samen met een team tentamenvragen beantwoorden over de vakken van jouw jaar en maakt daarbij kans op een AthenaSummaries samenvatting. De teams worden ter plekke gemaakt en je schrijft je dus individueel in. De deelname voor de Tentamen Pubquiz is helemaal gratis en inschrijven kan vanaf nu via de website. 
 
Alles nog op een rijtje:
WAT: Tentamen Pubquiz
WAAR: VU-campus, lokaal NU-3B19
WANNEER: Maandag 23 mei
                     Eerstejaarsstudenten van 11:00 tot 12:30 uur
                     Tweedejaarsstudenten van 13:00 tot 14:30 uur
PRIJS: Helemaal GRATIS! (inschrijven kan vanaf nu via de website!)
 
Voor nu alvast veel succes met het voorbereiden van de tentamens en tot maandag 23 mei!
 
Liefs,
EducaCie