U bent hier:

Borreltocht Leiden

Borreltocht Leiden
Georganiseerd doorBorrelCie
LocatieLeiden
Datumdonderdag 19 mei 2022

Beste Borreltochteraars en Borreltochterinnen,

HET IS EINDELIJK ZO VER! Door Mark, Hugo en Corrie kon het na Antwerpen de hele tijd niet doorgaan, maar nu is het dan eindelijk aangebroken: de Borreltocht Leiden komt eraan!! Wandel op donderdag 19 mei gezellig met ons door de straten van Leiden totdat de NS je in de vroege uren weer thuis brengt. 

We gaan van 21:30 uur tot ongeveer 05:30 uur, vanaf Leiden Centraal, met 100 man langs verschillende kroegen. We nemen jullie mee door Leiden en brengen jullie naar de mooiste plekjes om er weer een onvergetelijke avond van te maken! 

Zorg dat je donderdag 19 mei stipt om 21:15 uur bij spoor 3 klaar staat op Amsterdam Zuid, zodat we de trein van 21:35 uur kunnen hebben. Wees echt op tijd, want we wachten niet!!!

De inschrijvingen voor de Borreltocht zullen op dinsdag 10 en woensdag 11 mei fysiek in de VIB-kamer plaatsvinden in de grote pauze van 12:45 tot 13:45 uur, zorg dat je je VIB-pas niet vergeet! 

Uiteraard is er, naast je OV-chipkaart, ID en geld, één cruciaal ding wat je absoluut niet mag vergeten; namelijk je borrelshirt!!
Dit fashionable item is nog niet vaak gebruikt dit jaar, dus wij willen iedereen er eentje aan zien hebben. Als je nog geen borrelshirt hebt, wij staan na de lesvrije week op dinsdag 10 en woensdag 11 mei bij de VIB-kamer met de borrelshirts die wij over hebben. 

We delen eerst de borrelshirts uit aan de mensen die ze nog steeeds niet op hebben gehaald en de borrelshirts die overblijven zullen daarna opnieuw verkocht worden.
Heb je dus nog geen borrelshirt gekocht, maar wil je graag mee, dan is dit je kans!

Dus even in het kort:
WAT: Borreltocht 
WAAR: Leiden
WANNEER: Donderdag 19 mei (vanaf 21:30 tot 05:15 uur)
INSCHRIJVING: Fysiek op dinsdag 10 en woensdag 11 mei van 12:45 tot 13:45 uur in de VIB-kamer
Je kan dan ook nog je borrelshirt op komen halen als je dat nog niet gedaan hebt. 
NIET VERGETEN: OV-chipkaart, ID, geld, een boel gezelligheid en natuurlijk je borrelshirt!

Wij zien jullie lieve borrelaars dan!

Rode lebbers, 
de BorrelCie