U bent hier:

Informatieavond Dagelijks Bestuur

Informatieavond Dagelijks Bestuur
Georganiseerd doorHet Dagelijks Bestuur
LocatieVU
Datumwoensdag 6 april 2022

Lieve VIB-leden, 

Het moment is alweer aangebroken dat wij op zoek gaan naar 5 enthousiastelingen die volgend jaar het nieuwe bestuur van de V.I.B. zullen vormen! Dus heb jij zin in een extra fantastisch jaar waar je ontzettend veel van kan leren en enorm veel nieuwe leuke mensen ontmoet, lees dan snel verder!

Om jullie alvast een beetje warm te draaien wordt er dit jaar op woensdag 6 april weer een Informatieavond gehouden. Je zal dan niet alleen een beter beeld krijgen van hoe een bestuursjaar in het algemeen er uit ziet, maar er wordt ook verteld over de specifieke functies binnen het bestuur en waar je je per functie dan precies mee bezig houdt. 

De informatieavond bestaat uit twee verschillende rondes. De eerste ronde vindt plaats van 15:00 tot 16:00 uur en de tweede van 20:00 tot 21:00 uur. Het zal plaatsvinden op de VU, maar de precieze locatie zal later nog volgen. 
Klinkt dit nou als iets wat jou leuk lijkt en je in geïnteresseerd bent, dan kan je je vanaf nu via de website inschrijven voor deze Informatieavond! 

Naast deze Informatieavond organiseren wij binnenkort ook op dinsdag 12 april een speeddate middag waarbij je ieder bestuurslid kort kan spreken over zijn/haar specifieke functie. Tijdens de week van maandag 18 april tot vrijdag 22 april is er ook de mogelijkheid om een dagje mee te lopen met de functie(s) waarin jij geïnteresseerd bent. 
Hier zal je binnenkort nog meer informatie over krijgen, maar houd de data in ieder geval vrij als dit je leuk lijkt!

Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal woensdag 6 april te zien!!

Dikke kus, 
Het Dagelijks Bestuur '21-'22


Wachtwoord vergeten?