U bent hier:

VIB-does-SM-dag

VIB-does-SM-dag
Georganiseerd doorVIB-does-SM-dagCie
LocatieVU, Uilenstede en Il Caffè
Datumdonderdag 7 april 2022

Lieve VIB’ers,

Binnenkort vindt de VIB-does-SM-dag plaats en is het weer tijd voor de strijd der strijden, het Kwallenballentoernooi! Kom allen op donderdag 7 april het team versterken, zodat de dames de beker terug kunnen veroveren en de heren hem kunnen behouden! De dag is niet alleen voor het kwallenballen, maar ook om kennis te maken met onze mede BW'ers uit Groningen.

We beginnen om 11:00 uur op de VU met een aantal leuke activiteiten en daarna gaan we Amsterdam verkennen. Hierna verzamelen we op Uilenstede voor het kwallenballen en daarna stillen we de honger en dorst bij Il Caffè. Als afsluiter van de dag wordt daar ook een leuk feest georganiseerd!

De kosten van de dag bedragen +/- €15,36, en dat is inclusief het avondeten! De inschrijving opent donderdag 24 maart om 12:00 uur. Het is een VOL=VOL-activiteit, dus zorg dat je snel inschrijft, zodat je deze legendarische dag kan meemaken!

Ook lijkt het ons leuk als de BW’ers uit Groningen mee kunnen feesten met ons, dus als jullie een slaapplek kunnen vrijstellen voor ze geef dit dan aan bij het inschrijven!

Op dinsdag 29 maart en dinsdag 5 april worden er op Uilenstede kwallenbaltrainingen georganiseerd door wat rugbyers om 16:00 uur! Ook al kan je er donderdag 7 april niet bij zijn, maar lijken deze trainingen je leuk dan ben je zeker welkom om je kwallenbal skills te verbeteren!

Nog even in het kort:
WAT: VIB-does-SM-dag
WANNEER: Donderdag 7 april (vanaf 11:00 uur)
WAAR: VU, Uilenstede en Il Caffè
PRIJS: +/- €15,36 (de inschrijving opent donderdag 24 maart om 12:00 uur)

Groene kwallenbalkusjes,
VIB-does-SM-dagCie


Wachtwoord vergeten?