U bent hier:

Borreltocht Leiden

Borreltocht Leiden
Georganiseerd doorBorrelCie
LocatieLeiden
Datumdonderdag 9 december 2021

LET OP DEZE ACTIVITEIT IS ONDER VOORBEHOUD, INDIEN DE CORONAMAATREGELEN HET NIET TOELATEN KOMT ER EEN MYSTERY ACTIVITY VOOR IN DE PLAATS!

Lieve leuke Borrelaars,
 
De vorige Borreltocht voelt nog als de dag van gisteren, maar het is alweer bijna tijd voor de tweede van dit jaar!! De volgende Borreltocht gaat namelijk naar… LEIDEN! Het maakt niet uit of je je shirt nog vol kan maken of niet, met je rode borrelshirt aan wordt het gegarandeerd een geslaagde avond. Donderdag 9 december is het zo ver, dus save the date! Net zoals de vorige keer is er een maximum van 88 mensen, dus wees er snel bij.
Deze keer kunnen gelukkig ook de eerstejaarsstudenten mee, want dit keer hebben ze geen tentamen de volgende dag! Zorg dus dat je op maandag 29 november om 18:00 uur bent ingelogd op de VIB-website om zeker te zijn van je plekje, want VOL = VOL!!!
 
We verzamelen om 17:15 uur op station Amsterdam Zuid aan de kant van de Parnassusweg.
Neem dus je OV-chipkaart en een mondkapje voor in de trein mee!
Daar zullen we bij iedereen zijn of haar QR-code scannen. Je hebt dus een vaccinatie, herstelbewijs of testen voor toegang code nodig!! Nadat je gescand bent krijg je van ons een bandje en kun je mee de trein en de kroegen in! Vergeet ook niet om alvast een kleine bodem te leggen, tussen de kroegen door is er nog tijd om wat te eten, maar als we aankomen gaat het feestje gelijk beginnen.
 
We vertrekken om 17:35 uur en komen om 17:58 uur aan in Leiden. Na deze geslaagde avond pakken we om 23:47 uur de trein terug en komen we weer om 00:32 uur aan op station Amsterdam Zuid. Wij hebben er in ieder geval nu al zin in, kom je ook mee Leiden onveilig maken?
 
Dan nog het ALLERbelangrijkste, je moet je borrelshirt aan hebben om mee te willen :)
 
Nog even alles op een rijtje:
WAT: Borreltocht  
WAAR: Leiden
WANNEER: 9 december 
PRIJS: GRATIS (inschrijven op maandag 29 november vanaf 18:00 uur)
VERZAMELEN: 17:15 uur station Amsterdam Zuid
NIET VERGETEN MEE TE NEMEN: OV-chipkaart, QR-code, borrelshirt en mondkapje!!!!
 
Rode lebbers,
De BorrelCie