U bent hier:

Wintersport

Wintersport
Georganiseerd doorSportCie
LocatieRisoul
Datumvrijdag 4 maart 2022 tot zondag 13 maart 2022

Lieve sneeuwliefhebbers,

Na 2 jaar Wintersportsmart is het dit jaar dan eindelijk tijd voor de inschrijvingen van de leukste activiteit van het jaar: de Wintersport! Er staat ons weer een week vol winterpret, après-ski gekkigheid en vooral veel gezelligheid te wachten. 
We gaan dit jaar naar het, op 1850 hoogte meter gelegen, Franse Risoul. Het hotel ligt aan een skipiste van het skigebied La Forêt Blanche en onder het hotel zit de beruchte Yeti Bar. ‘S middags rol je dus zo vanaf de piste de Yeti in voor de après-ski en daarna kan je kruipend weer richting je bed!
We zullen op 4 maart vertrekken naar Risoul om na tien dagen Wintersport terug te keren op 13 maart.

Als je nog in het bezit bent van een corona voucher van de Wintersport krijg je voorrang bij de inschrijving (inschrijvingen van vorig jaar gelden dus niet!).
LET OP! De inschrijvingen zullen voor voucher bezittende mensen vanaf woensdag 1 december om 11:00 uur open gaan. Zorg dat je voor 14:00 uur ingeschreven bent anders krijg je geen voorrang meer!!!!
De rest zal zich op donderdag 2 december vanaf 11:00 uur kunnen inschrijven. Zorg dat je klaar zit want dit zal snel gaan.
Schrijf je snel in, want er zijn maar 100 plekken, dus VOL=VOL.

Inschrijven zal via een Google Form gaan gevolgd door een email met een inschrijflink. 
De prijs van deze fantastische reis zal €489-, bedragen, maar let er op dat dit exclusief materiaal verhuur en eventuele skilessen is. €100-, van het bedrag zal aanbetaling zijn.

Wanneer je de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd, is de inschrijving definitief. Dit betekend dat je NIET meer kosteloos kunt uitschrijven. Totally vraagt dan een x-bedrag aan annuleringskosten. Dit bedrag wordt bepaald door de periode waarin de reis geannuleerd wordt en zal een bepaald percentage van de reissom zijn. Op het moment dat er geen mensen meer op de reservelijst staan moet je zelf een vervanger zoeken voor je plek, als je een vervanger hebt kan er kosteloos een naamwijziging worden doorgevoerd. dit moet wel tijdig gedaan worden. 

Wij zetten de ski’s alvast in de wax, de Jägermeister koud, warmen de chocomelk klaar en hopen jullie snel te zien in het mooie Risoul!

LET OP: Een geldige QR-code is nodig om mee te gaan!

Alles nog eventjes op een rijtje:
WAT: Wintersport
WANNEER: 4 tot en met 13 maart
WAAR: Risoul, Frankrijk
PRIJS: vanaf €489-, (waarvan €100-, aanbetaling, + eventuele skilessen en materiaal verhuur)
INSCHRIJVING: woensdag 1 december om 11:00 uur (voucherbezitters)
                           donderdag 2 december om 11:00 uur (niet-voucherbezitters)
NIET VERGETEN OM IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIGE QR-CODE

Sportieve kusjes,
SportCie