U bent hier:

Borreltocht Antwerpen

Borreltocht Antwerpen
Georganiseerd doorBorrelCie
LocatieAntwerpen
Datumdonderdag 14 oktober 2021

Allerleukste en gezelligste Borrelaars,
 
Na lang, maar dan ook echt veeeel te lang verzetten, uitstellen en schrappen is het dan eindelijk zo ver: de Borreltocht komt eraan!!!  Donderdag 14 oktober gaan wij met de grootste borrelaars van de V.I.B. naar Antwerpen!
Normaal gesproken is er natuurlijk plek voor iedereen, want hoe meer borrelaars hoe meer vreugd! Helaas is dit door corona nog niet mogelijk en hebben we plek voor 100 man. Zorg dus dat je op 6 oktober om 18:00 uur op tijd achter je laptop zit om een plekje te bemachtigen, want VOL=VOL!
 
We verzamelen om 20:00 uur bij Parnassusweg bij station Amsterdam Zuid. Daar zullen we bij iedereen zijn of haar QR-code scannen. Je hebt dus een vaccinatie, herstelbewijs of testen voor toegang QR-code nodig.
Nadat je gescand bent krijg je van ons een bandje en kun je mee de trein en de kroegen in.

Je kunt gewoon reizen met je studenten-OV, alleen voor het stuk in België moet je een kaartje kopen. Dit kan via www.nsinternational.com. Hier kan je aangeven dat je van Amsterdam Zuid naar Antwerpen Centraal reist, maar dat je een studentenreisproduct hebt: 100% gratis in Nederland. Je kan dan voor €5,50 een kaartje kopen, vergeet de terugreis niet!
 
We vertrekken om 20:28 uur en komen om 22:15 uur aan. Op vrijdagochtend nemen we de eerste trein terug, deze gaat om 06:44 uur vanaf Antwerpen Centraal. Wij hebben ontzettend veel zin in deze nacht vol escalatie en kunnen niet wachten om met jullie het centrum van Antwerpen onveilig te maken!
 
Ps. Vergeet je Borrelshirt niet, zonder kan je niet mee!
 
Nog even op een rijtje:
WAT: Borreltocht Antwerpen
WANNEER: Donderdag 14 oktober
Verzamelen 20:00 uur bij Parnassusweg
Kaartverkoop opent 6 oktober 18:00 uur
100 plekken, dus VOL=VOL

!!!!!!NIET VERGETEN MEE TE NEMEN!!!!:
Geldige QR-code , treinkaartje voor in België, OV en Borrelshirt!
 
Rode Lebbers,
De BorrelCie