Voorzitter – Jente Saris

Ik ben Jente Saris en zal dit jaar de functie van voorzitter van het bestuur der Vereniging in Beweging 2016-2017. Ik ben geboren op 11 januari 1996, te Barendrecht.
Op dit moment ben ik derdejaars bachelorstudent. De afgelopen twee jaar ben ik actief geweest bij de vereniging en heb ik in de Commissie Sociaal gezeten. In die twee jaar heb ik veel nieuwe, leuke mensen leren kennen. Hierdoor voelde ik me flink betrokken bij de vereniging en zie ik ernaar uit om me maximaal inzetten voor de V.I.B.
Daarnaast hockey ik ook nog, wel op een lager pitje dit jaar, namelijk VVV heren 15. Door deel te nemen aan dit sterrenteam hoop ik ook nog sportief bezig te blijven dit jaar. Verder zal ik de meeste dagen van het jaar in de nieuwe(!) VIB-kamer zitten en zie ik ernaar uit om een lekker kopje koffie met jullie te drinken.