De studie bewegingswetenschappen heeft de allerleukste studievereniging van de hele VU. Bij de Vereniging In Beweging (V.I.B.) mag alles en hoeft niets! Wat je sowieso als VIB-lid krijgt, is korting op je studieboeken, korting op alle activiteiten en feesten, en heel veel gezelligheid.

Inschrijven kost €30 euro voor heel je studentenleven bij de studie bewegingswetenschappen aan de VU. Je moet VIB-lid zijn om online je boeken met korting te mogen bestellen.

Inschrijven

Als je op dit moment Bewegingswetenschappen studeert aan de VU, kun je je inschrijven door middel van onderstaand formulier. Je bent pas echt VIB-lid als je betaald hebt. Kom met je bevestigingsmail, €30 (pin) en 1 pasfoto naar de VIB-kamer (D-048) tussen 11.00 uur en 15.00 uur op werkdagen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Probeer het opnieuw of neem contact op met ons (mail: vib.fgb@vu.nl).

• Inschrijving

• Should be Empty: