TechTeam

Zit jij wel eens te stoeien met de opmaak van Word? Of begrijp jij ook helemaal niks van de installatie van internet op je telefoon op de VU? Of heb jij drastisch hulp nodig met het downloaden van Matlab? Dan kan jij ons een mailtje sturen!

Wij zijn het Techteam van de V.I.B. en proberen al jouw technische vragen te beantwoorden.
Dus heb jij problemen met je computer, internet, website, etc., schroom dan niet om ons te mailen. Mochten wij niet direct de oplossing weten, helpen we jou met zoeken naar een oplossing. Je kan ons bereiken op techteam@vereniginginbeweging.com

Vragen over de volgende onderwerpen zijn bij ons aan het juiste adres:
• Opmaak van Office Word bestanden en grafieken in Excel
• Installatie van internet op je telefoon/tablet/laptop op de VU
• Downloaden van Matlab, Microsoft Office, SPSS, etc.
• Windows installeren
• Opmaak posters, powerpoints, filmpjes, etc.
• Maken/beheren van een website
• PC opschonen/sneller laten werken
• Tips voor efficiënt PC-werk
• Advies aanschaf Computer/laptop/tablet

Ook op het gebied van geluid hebben wij kennis.
• Installatie versterkers
• Aanschaf boxen/versterkers

Mocht je een andere kwestie hebben, kan je ons ook altijd contacten.

Techteam@vereniginginbeweging.com

Heb jij aanleg voor gebruik van boxen, beheren van een website, omgaan met computers, etc.? Of juist helemaal niet, maar lijkt het je leuk om dit te leren, mail dan naar vib.fgb@vu.nl. Het Techteam is nog opzoek naar nieuwe leden!