ISEC ’17-’18

Ik heb de eer om de mooiste commissie van de V.I.B. dit jaar te mogen introduceren. Ik heb het natuurlijk over de International Student Exchange Committée, maar wij prefereren de afkorting ISEC. Wij zijn in het bezit van de mooiste kleur die er bestaat en deze kleur stroomt ook door onze aderen. Deze kleur kan alleen maar turquoise zijn. Wat maakt turquoise zo mooi? Turquoise zorgt voor een eenheid. Turquoise zorgt ervoor dat er grenzen worden overschreden waarvan gedacht werd dat ze nooit overschreden zouden worden. Turquoise zorgt voor hoop in bange dagen. Maar bovenal is turquoise gewoon een mooie kleur.

Na een zeer geslaagde reis naar Newcastle, Edinburgh en Glasgow gaan wij weer bouwen aan een nieuwe reis. Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van enkele ervaren krachten. Gelukkig hebben wij vier vedettes weten te strikken om deze gaten meer dan op te vullen. Allereerst hebben we Niels Houtkamp. Hij bewaart altijd en overal de rust, werkt geordender dan geordend en kan zich met zijn kleine lichaam uit elke moeilijke situatie redden. Met deze eigenschappen is hij de notulist waarvan elke commissie droomt. Voor onze geldzaken moeten we dit jaar bij penningmeester Dennis Hubert zijn. Hij kan met zijn humor en inzet voor de beste begroting gaan zorgen die ISEC ooit gehad heeft. We zijn nu aangekomen bij ons sponsorcoördinator koppel Frank Bruning en Eline Vieveen. Frank brengt een hoop ervaring met zich mee. Daarbij opgeteld dat hij mensen heel goed kan overtuigen, moet hij ons mooie deals bezorgen. Eline kan met haar lach bij elke potentiële sponsor een deal op maat uit de hoge hoed toveren. Frank en Eline zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat elke potentiële sponsor de perfecte deal voorgeschoteld krijgt. Onze PR-functionaris is dit jaar wederom Fieke Schram. Zij is inmiddels de veterane van de ISEC. Zij zorgt altijd dat de universiteitsdagen tot in de perfectie geregeld zijn. Verder zorgt zij met haar eeuwige glimlach ervoor dat de sfeer altijd optimaal is. Ik, Joep T. Moormans, moet als voorzitter deze vedettes de juiste aanvoer geven om tot een onvergetelijke reis te komen.

Bij het organiseren van deze reis komen een aantal dingen kijken. Wij zoeken altijd naar nieuwe interessante plekken om te bezoeken waar Bewegingswetenschappers iets te zoeken hebben. Dit kan zijn bij een universiteit waar Bewegingswetenschappen gestudeerd wordt, bij een bedrijf dat Bewegingswetenschappers in dienst heeft of bij een mooie stad die andere dingen te bieden heeft. Wij zijn van mening dat je het leven interessant moet houden door veel verschillende activiteiten te doen, dus dat proberen wij ook in de reis te verwerken. Daarnaast houden wij als Amsterdamse studenten wel van een feestje, dus die ontbreken ook zeker niet tijdens deze reis.

Studeren is meer dan alleen je neus in de boeken steken, dus wees niet eigenwijs en ga mee op een onvergetelijke reis!

Turquoise lebber,

De ISEC

PS. Voor goede tips en ideeën kun je ons mailen isec@vereniginginbeweging.com

Boven v.l.n.r.: Fieke Schram, Frank Bruning, Eline Vieveen
Onder v.l.n.r.: Niels Houtkamp, Joep Moormans, Dennis Hubert