EducaCie ’17-’18

Deze zomer hebben de overgebleven 2 EducaCie-leden (Lieke & Duncan) de jacht geopend op nieuwe EDjes. Dit jaar mogen wij 4 eerstejaars verwelkomen: Beatrijs, Lex, Marit & Saagar!

We zullen met deze nieuwe groep dit jaar 3 activiteiten verzorgen en daarnaast organiseren wij samen met de Facultaire Studentenraad en het Dagelijks Bestuur de Carrièredag. Onze activiteiten staan in het thema om jullie kennis te laten maken met Bewegingswetenschappen in de praktijk.

Naast onze EducaCie activiteiten hebben wij ook de BoekenCie geadopteerd en regelen wij nu de syllabi die bij bepaalde vakken handig zijn.

Hebben jullie leuke ideeën voor een nieuwe activiteit? Laat het ons weten, spreek ons aan of mail ons via: educacie@vereniginginbeweging.com

We hopen jullie te zien bij onze activiteiten, we zullen jullie een lesje leren!

Veel liefs,

Het prachtige paars