EducaCie ’16-’17

De EducaCie bestaat dit jaar geheel uit nieuwe leden, met 5 frisse koppen gaan wij deze commissie dit jaar vorm geven. De EducaCie organiseert 3 activiteiten per jaar en samen met de studentenraad en het dagelijks bestuur een Carrièredag. Wanneer je straks afgestudeerd bent als bewegingswetenschapper liggen de banen niet voor het oprapen, waar ben je naar op zoek en waar kan je terecht? Met onze activiteiten willen wij jullie laten zien wat er mogelijk is met bewegingswetenschappen, hierbij moet je denken aan het bezoeken van bedrijven, gastsprekers en andere leerzame workshops. Op de carrière dag komen verschillende bedrijven en workshops aan bod, dit is de ideale mogelijkheid om ideeën op te doen en connecties te maken.

Heb jij ideeën voor een leuke en leerzame activiteit dan kun je dit met ons delen via: educacie@vereniginginbeweging.com

Tot snel bij een van onze activiteiten, we zullen jullie eens een lesje leren!

Groeten van prachtig paars,

De EducaCie.