Secretaris – Martha Brouwer Muñoz

Hola a todos, mijn naam is Martha Brouwer Muñoz en ik ben dit jaar aangewezen als de secretaris der Vereniging In Beweging. Ik ben geboren te Madrid, op 03-02-1997.

Dit jaar ben ik begonnen aan mijn derde jaar bij Bewegingswetenschappen. De afgelopen twee jaar ben ik veel actief geweest bij de vereniging, onder andere door twee jaar in de Introductiecommissie te zitten. Gedurende deze twee jaar heb ik veel leuke mensen ontmoet en hele fijne herinneringen aan overgehouden. Dit zou ik graag door willen geven, door mij volledig in te zetten voor de vereniging.

Verder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en doe ik mee met een meiden zaalvoetbalteam. Komend jaar zal ik elke dag in de VIB-kamer te vinden zijn, dus kom vooral langs voor een babbeltje, kopje koffie en gezelligheid. Ik hoop, samen met de rest van het bestuur, er een mooi jaar van te maken en jullie tegen te komen op de activiteiten!