Penningmeester – Joep Moormans

Ik ben Joep Moormans en ik zal dit jaar de functie van penningmeester op mij nemen. Ik ben 20 jaar en geboren in Wageningen, maar opgegroeid in Bennekom. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de studie.

De afgelopen 2 jaar ben ik vol trots lid geweest van de ISEC.  Door daarnaast ook actief te zijn geweest bij andere activiteiten van de vereniging heb ik veel nieuwe en leuke mensen leren kennen. Ik kijk er dan ook naar uit om mezelf nog meer in te zetten voor de vereniging en de leuke sfeer voort te zetten. Naast mijn studieleven voetbal ik nog met heel veel plezier bij S.V. Otterlo.

Ik zal dit jaar veel in de VIB-kamer te vinden zijn dus kom gerust langs om een praatje te maken of om een kop koffie te drinken!