Commissaris Interne Zaken – Maaike Talsma

Hoi lieve VIB’ers,

Ik ben Maaike Talsma, commissaris interne zaken van het 45e bestuur der Vereniging in Beweging 2018-2019. Ik ben 21 jaar en kom uit Lisse, een klein dorpje in Noord-Holland.

2 jaar geleden ben ik begonnen aan de bachelor Bewegingswetenschappen en ik ben nu dan ook derdejaars student. In mijn eerste jaar was ik meteen mega enthousiast en geïnteresseerd in de V.I.B., dus ben ik meteen commissiewerk gaan doen. Na 2 jaar SportCie wilde ik meer doen voor de V.I.B. en nog meer betrokken zijn dan dat ik al was. Dit ga ik aankomend jaar doen als bestuurslid.

Dit jaar zal een heftig, vermoeiend, maar bovenal onvergetelijk jaar worden. Samen met de andere vier bestuursleden zullen we ons best doen de V.I.B. zo soepel mogelijk te laten draaien. Onze deur staat voor iedereen open en we zien jullie graag in de VIB-kamer of op activiteiten om samen een biertje te doen en te feesten!