Commissaris Externe Zaken – Axel Damen

Hallo, mijn naam is Axel Damen en ik ben dit jaar CEZnummerZES. Het is een eer om de leukste functie, Commissaris Externe Zaken, van het bestuur der Vereniging in Beweging 2018-2019 te vervullen. Ik ben geboren op 30 september 1995, te ’s-Hertogenbosch en heb een uitbundige liefde voor deze sportieve en sociale vereniging die wij ‘VIB’ noemen.

Dit jaar ben ik begonnen aan mijn vierde jaar als bachelor student van Bewegingswetenschappen. Vóór het bestuur ben ik twee jaar lid geweest van de SportCommissie waar ik heb gefungeerd als Sponsorcoördinator en in mijn laatste jaar als voorzitter. De studie is leuk, maar de vereniging is het mooiste. Ik vind het fantastisch om te zien dat iedereen het vanaf de eerste ontmoeting goed met elkaar kan vinden. Wij zorgen er samen indirect voor dat de V.I.B. eigenlijk een kleine, educatieve en sportieve studentenvereniging is geworden. Mijn taak voor dit jaar is het voeden van alle primaire benodigdheden die deze mooie vereniging nodig heeft om zo leuk te blijven.

Naast de V.I.B. ben ik al drie jaar lid bij de studentenroeivereniging Skᴓll. Zelf ben ik erg groot fan van de roeisport, die bij gebrek aan fanatisme van ploeggenoten toch iets minder leuk wordt. Daarom ben ik nu al aan het trainen voor de Batavierenrace, ook om een gigantisch sponsorbedrag op te halen voor ‘Duchenne In Beweging’. Verder werk ik bij café Kiebêrt, een ontzettend gezellig en Amsterdams café in het stadsdeel Oud-Zuid.

Ik ben altijd in de VIB-kamer te vinden en anders bij een potentiële nieuwe sponsor.
Bij interesse bel op app voor business naar 0640987350.

Ciao Ciao