Voorzitter – Lars in ’t Veld

Ik ben Lars in ‘t Veld en zal dit jaar de functie van voorzitter van het bestuur der Vereniging in Beweging 2017-2018 op me nemen. Ik ben geboren op 26 augustus 1997, te Zwijndrecht, maar ik woon al m’n hele leven in Dordrecht.

Ik zit in het derde jaar van mijn bachelor en de afgelopen twee jaar heb ik me bezig gehouden met het organiseren van de sportieve activiteiten van de studievereniging, waaronder de wintersport van ‘16-’17. Ik heb me altijd met veel trots en plezier ingezet voor de vereniging en wilde hierin net een stapje verder gaan door in het bestuur van de vereniging te gaan.

Buiten het bestuur om probeer ik ook nog een beetje te sporten. Ik voetbal bij vv Dubbeldam, in Dordrecht, en ben af en toe ook nog is te vinden op de tennisbaan. Door de weeks ben ik te vinden in de VIB-kamer en zie ik ernaar uit om een gezellig praatje met jullie te maken.