Secretaris – Birgit van Berlo

Hallo allemaal, ik ben Birgit van Berlo en ik ben dit jaar de secretaris van het bestuur der Vereniging In Beweging 2017-2018. Ik ben geboren op 16 april 1997, te Beek en Donk.

Op dit moment ben ik derdejaars bachelor student. De afgelopen twee jaar ben ik actief geweest bij de vereniging en heb ik in de Sportcommissie gezeten. Tijdens deze twee jaren heb ik veel leuke mensen leren kennen en voel ik me heel betrokken bij de vereniging. Dit jaar zal ik me dus ook volledig inzetten voor de V.I.B.

Naast studeren heb ik de afgelopen jaren aan Kunstrolschaatsen gedaan, maar ik ben hier door de afstand en tijd helaas mee gestopt. Om toch sportief te blijven dit jaar ga ik af en toe naar de sportschool en heb ik me aangesloten bij een zaalvoetbalteam. De meeste dagen zal ik dit jaar in de VIB-kamer te vinden zijn, dus kom vooral langs om een praatje te maken. Ik heb er veel zin in om er met ons bestuur een mooi jaar van de maken en ik hoop jullie vaak tegen te komen bij al onze activiteiten!