Penningmeester – Jens Voet

Ik ben Jens Voet en ik zal dit jaar de functie van penningmeester op mij nemen. Ik ben 20 jaar en ben geboren in Goes. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de studie.

De afgelopen 2 jaar ben ik lid geweest van de BW-dagcommissie en de BorrelCommissie. Door actief te zijn binnen de vereniging heb ik veel nieuwe en leuke mensen leren kennen. En kijk er dan ook naar uit om mezelf in te zetten voor de vereniging en de leuke sfeer voort te zetten. Hiernaast wielren ik in Amsterdam met veel plezier in een studententeam.

Ik zie een rol binnen het Dagelijks Bestuur als een mooie uitdaging en een kans om mijzelf verder te ontwikkelen.

Ik zal dit jaar veel in de VIB-kamer te vinden zijn dus kom gerust langs om een praatje te maken of om een kop koffie te drinken!