Commissaris Externe Zaken – Mariëlle Ebskamp

Hallo, mijn naam is Mariëlle Ebskamp en ik heb dit jaar de eer om de leukste functie, Commissaris Externe Zaken, van het bestuur der Vereniging in Beweging 2017-2018 te vervullen. Ik ben geboren op 27 april 1997, te ’s-Hertogenbosch.

Dit jaar ben ik begonnen aan mijn derde jaar als bachelor student. In mijn eerste twee jaar ben ik lid geweest van de BorrelCommissie. In mijn laatste jaar vervulde ik de taak als Sponsorcoördinator. De leuke mensen en activiteiten van de V.I.B. hebben ervoor gezorgd dat ik met heel veel plezier Bewegingswetenschappen studeer. Dit jaar wil ik mij inzetten om ook andere VIB-leden deze geweldige leuke tijd te bezorgen.

Naast de V.I.B. ben ik al drie jaar lid bij de studentenroeivereniging Okeanos. De feestjes hebben per ongeluk de overhand genomen. In plaats van het roeien ben ik nu sporadisch te vinden bij Sportcentrum VU. In het weekend ben ik vaak nog in het mooie gezellige ’s-Hertogenbosch om in een restaurant en café te werken.

Doordeweeks besteed ik mijn tijd in de VIB-kamer om jullie spannende verhalen aan te horen met een kopje koffie of thee en een heerlijke tosti natuurlijk!

Veel liefs!