CoSo ’16-’17

Dit jaar hebben David en Jaimie 5 nieuwe CoSo leden aangenomen om de leukste feestjes voor jullie te organiseren. Xanthe, Tijmen, Charda, Imara en Tirza hebben, net als alle (oud-)CoSo leden, de kleur blauw in het bloed zitten, waardoor zij perfect binnen deze commissie passen.
Met zijn zevenen pakken ze voor elke activiteit zo groot mogelijk uit. Om het studiejaar goed te beginnen organiseren zij een beginfeest waar de sfeer van de introweek nog een keer geproefd wordt. Het jaarlijkse VIB-gala is de activiteit met de grootste opkomst. Hier komen naast huidig leden ook alumni en docenten in de mooiste jurken en pakken op af en kun je vooraf mee dineren in een chique restaurant. Ook organiseren zij een cabaretavond, een tussenfeest, een karaoke avond en om het jaar goed met elkaar af te sluiten een eindfeest!
Heb jij nog leuke ideeën voor thema’s of toevoegingen waarvan jij denkt dat het feest dan niet meer stuk kan? Mail deze dan naar coso@vereniginginbeweging.com en wie weet zie jij jouw idee terug op onze feestjes!