CoSo ’18-’19

De Commissie Sociaal die jullie de leukste feestjes en sociale activiteiten gaat voorschotelen, bestond afgelopen jaar al uit Imara (promotiecoördinator), Kai (sponsorcoördinator), Tijmen (penningmeester) en Xanthe (voorzitter). Zij worden dit jaar versterkt met vier verse feestbeesten: Moesha (notulist), Sam (sponsorcoördinator), Devi en Max (actieve leden).
De blauwe brigade pakt met zijn achten voor elke activiteit zo groot mogelijk uit. Om het studiejaar goed te beginnen organiseren zij een Beginfeest waar de sfeer van de Introweek nog een keer geproefd wordt. Het jaarlijkse V.I.B.-Gala is de activiteit met de grootste opkomst. Hier komen naast huidig leden ook alumni en docenten in de mooiste jurken en pakken op af en kun je vooraf mee dineren in een chique restaurant. Ook organiseren zij twee sociale events, een Tussenfeest en om het jaar goed met elkaar af te sluiten uiteraard een Eindfeest!
Heb jij nog leuke ideeën voor thema’s of toevoegingen waarvan jij denkt dat het feest dan niet meer stuk kan? Mail deze dan naar coso@vereniginginbeweging.com en wie weet zie jij jouw idee terug op onze feestjes!
Hopelijk zien wij jullie allemaal snel op onze activiteiten, want wat is een studentenleven zonder hier en daar een feestje?!
Blauwe kusjes,
De CoSo