CoSo ’17-’18

Dit jaar heeft de CoSo twee nieuwe kleine vogeltjes onder hun vleugel genomen om de leukste feestjes voor jullie te organiseren. Kai en Niels komen het blauwe team bestaande uit Xanthe, Tijmen, David, Imara en Tirza versterken.

Met zijn zevenen pakken ze voor elke activiteit zo groot mogelijk uit. Om het studiejaar goed te beginnen organiseren zij een beginfeest waar de sfeer van de introweek nog een keer geproefd wordt. Het jaarlijkse VIB-gala is de activiteit met de grootste opkomst. Hier komen naast huidig leden ook alumni en docenten in de mooiste jurken en pakken op af en kun je vooraf mee dineren in een chique restaurant. Ook organiseren zij twee sociale events, een tussenfeest en om het jaar goed met elkaar af te sluiten uiteraard een eindfeest!

Heb jij nog leuke ideeën voor thema’s of toevoegingen waarvan jij denkt dat het feest dan niet meer stuk kan? Mail deze dan naar coso@vereniginginbeweging.com en wie weet zie jij jouw idee terug op onze feestjes!

Boven v.l.n.r.: Tijmen van Leusen, Niels Richters, Tirza IJpma, Kai Alonso
Onder v.l.n.r.: Imara Boeije, David Ankomah, Xanthe Mayer