Commissaris Interne Zaken – Maarten Duijn

Hallo, ik ben Maarten Duijn en zal dit jaar de functie vervullen van Commissaris Interne Zaken van het bestuur der Vereniging in Beweging 2016-2017

Ik ben 22 jaar en ben op het moment derdejaars bachelorstudent. De afgelopen twee jaar heb ik in de Sport Commissie gezeten en ben hierdoor in aanraking gekomen met de vereniging. Doordat ik actief bezig ben geweest binnen de vereniging zie ik ernaar uit om het komend jaar me in te zetten voor de vereniging.

Verder voetbal ik dit jaar bij AFC Taba in Amsterdam Oost. Zo hoop ik ook sportief bezig te blijven dit jaar.

Kom gezellig langs in de VIB-kamer om een lekker kopje koffie of thee te drinken. Ik kijk uit naar de mooie gesprekken die wij zullen voeren in de nieuwe VIB-kamer!