Commissaris Externe Zaken – Sanne te Dorsthorst

Hallo allemaal, ik ben Sanne te Dorsthorst en heb dit jaar de eer om de leukste functie te vervullen binnen het bestuur. Namelijk Commissaris Externe Zaken, beter bekend als CEZ.

Ik ben dit jaar begonnen aan mijn derde jaar als bachelorstudent en het bevalt nog steeds. Dit komt mede door de leuke ervaringen die ik heb opgedaan binnen de V.I.B. Vandaar dat ik dit jaar mijn steentje wil bijdragen aan de vereniging zodat anderen het ook zo naar hun zin hebben bij de VIB als ik.

Buiten studeren en de VIB hou ik mij veel bezig met volleybal. Op dit moment volleybal ik bij SVU en heb het daar erg naar mijn zin. Ik wil dit dan ook zeker blijven doen zodat ik af en toe lekker kan uitrazen op het veld.

Ik heb in ieder geval heel erg veel zin in dit jaar en hoop jullie allemaal veel te zien in onze prachtige nieuwe VIB-kamer. Liefs!