Secretaris – Anne de Swart

Hoi, ik ben Anne de Swart en ik ben dit jaar de secretaris van het bestuur der Vereniging In Beweging.

Ik ben 20 jaar in ik zit momenteel in mijn derde jaar Bewegingswetenschappen. Vanaf mijn zestiende voetbal ik in een damesteam op recreatief niveau. Ik speel mijn wedstrijden nog in Limburg en doordeweeks train ik in Amsterdam om sportief bezig te blijven dit jaar.

Ik heb de afgelopen twee jaar in de Sportcommissie gezeten en heb dit altijd met veel plezier gedaan. Door de Sportcommissie ben ik actief geworden binnen de vereniging en heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. Met het Dagelijks Bestuur wil ik een nieuwe uitdaging aangaan en me nog meer inzetten voor de vereniging. Ik heb er heel veel zin in om er met ons bestuur een mooi jaar van te maken en hoop jullie vaak tegen te komen in de VIB-kamer en bij alle activiteiten!